Niveau og flow

Niveau og flow

(16 Produkter)
Sorter faldende
Vis som Gitter Liste

Niveau og flow

Det er utroligt vigtigt for pool ejere at kontrollere vandstanden og flowet i poolen og spaen. Samt at holde vandstanden på et stabilt niveau. Det kan være altafgørende for din pool eller spa, da en for lav vandstand eksempelvis kan skade dine filtre og pumper, og omvendt hvis vandstanden er for høj kan det gøre skimmerne mindre effektive.

Måden man kan kontrollere at vandstanden er korrekt er, at investere i en niveaustyring som kontrollerer vandstanden ved hjælp af en niveausensor og en automatisk påfyldeventil, eller mere enkelt en flydestyret ventil monteret i samme niveau som vandlinjen. De vil fylde vand på når der mangler, f.eks. efter returskyl af filtre samt alm. fordampning. Badene gæster tager også vand med op når de forlader bassinet.

Måden man kontrollerer korrekt flow er at investere i en flowmåler, der i stedet for at kontrollere vandstanden måler vandmængden der passerer igennem rørsystemet. Flowmåleren er et meget vigtigt redskab til din pool som vil blive yderligere beskrevet her.

HVAD ER EN FLOWMÅLER?

En flowmåler er et instrument, der er i stand til at måle mængden af vand, der passerer gennem et rør. Flowmåleren er et vigtigt redskab til din pool, da den blandt andet kan være med til at optimerer pumpen til at holde din pool ren.

HVORDAN VIRKER EN FLOWMÅLER?

En flowmåler er designet til at måle den mængde væske, der passerer gennem den, og afgive målingen i m3/t.  Enten Analog eller Digitalt.

 

FORDELE VED EN FLOWMÅLER

  • Du opnår en mere nøjagtig beregning af flowet i din pool
  • Kan være med til at styre hastigheden på pumpen til at være rigtig indstillet – energi sparende
  • Giver din pumpe en længere levetid
  • Hjælper med at holde din pool ren
  • Du er fri for at gætte dig frem til flowet i din pool

  

TYPER AF FLOWMÅLERE

  • Analog

Analog flowmeter er et transparant plastikhus, der er pålimet et lodret hovedrør på filteranlægget. Indeni er en metalflyder. Vand strømmer op gennem flowmeteret, og trykket fra vandet løfter metalflyderen op i det gennemsigtige plastflowmålerhus.

  •  In-Line

In-line flowmåleren giver fremragende strømningshastighedsnøjagtighed uden omkostningerne ved installation af en digital flowmåler. De førende producenter innoverer disse in-line flowmålere så hurtigt, at priserne bliver mere og mere overkommelige år efter år. Denne in-line flowmåler er et af de førende mærker og er tilfældigvis en af de mere overkommelige.

  • Digital

Digitale flowmetre sidder ofte på offentlige anlæg. Disse flowmetre er nøjagtige og lette at læse. De viser vandflowet i m3/t. digitalt på skærmen. De fås i 2 udgaver. Med 4-20mA / 0-10Vdc ekstern signal udgang eller kun til aflæsning på displayed.

 

×
- +