Nyt wellnessmagasin!
Vi har valgt at lave et livsstilsmagasin, fordi vi går op i den helhed dine wellnessløsninger indgår i. Der er derfor vi beskæftiger os med havedesign, pool parties og mange andre af de sammenhænge, du bruger din pool, spa og sauna i. Vi tænker ligesom med dette magasin – at fremtidens wellnesskunder fortjener intet mindre.

Lavet af pooleksperter. Vi håber også DU bliver inspireret!
Gratis for Welldana kunder.

Vi står bag forhandlere og ejere

Vi har valgt at lave et livsstilsmagasin, fordi vi går op i den helhed dine wellnessløsninger indgår i. Der er derfor vi beskæftiger os med havedesign, pool parties og mange andre af de sammenhænge, du bruger din pool, spa og sauna i.
Hos Welldana er vi dedikerede til at udvikle poolbranchen og stræber altid efter at give vores forhandlere, kunder og samarbejdspartnere endnu mere værdi for pengene.
Og så ligger det i vores DNA konstant at tænke nyt. Og at genopfinde os selv.
Engang var Welldana en traditionel grossist, som leverede varer til markedet. Det er vi ikke længere. I dag er Welldana en af Skandinaviens største businesspartnere indenfor pool, spa og sauna.
Vi er stolte over at kunne hjælpe vores kunder med så forskelligartede opgaver som logistik, butiksindretning, markedsføring og uddannelse.
Vi uddanner vores kunder i et fuldt udbygget træningscenter med mulighed for individuelle webinarer. Vores kunder kan på den måde få support til de fleste af de funktioner, der støtter op om et markedsledende sortiment.
Læg dertil, at vi driver en af de mest effektive og nytænkende websites for poolgrossister i Skandinavien. Vi tænker ligesom med dette magasin – at fremtidens wellnesskunder fortjener intet mindre.

Del dit velvære #Welldana

Hvor er dit yndlingsspot, når det kommer til afslapning og velvære? Del det med os. Vi elsker at blive inspirerede. Så vis os dit favoritsted omkring poolen, børnenes nye vandrutsjebane eller familiens nye spaprojekt. Du kan dele med os ved at tage et billede og lægge det på dine sociale medier med #welldana.

Find mereinspiration

Inspiration er afgørende, når dinpooldrøm skal formes og udleves.

Welldanas Pinterest finder du masser af inspiration til, hvordan du indretter din have, designer din pool, forener hygge og wellness og meget, meget mere.

GRATIS
Få dit eget katalog - gratis!
Designet med dit logo, brand og farver!
Lad os i samarbejde finde frem til det sortiment du ønsker, derefter vil welldana opsætte et branded produktkatalog. Helt kvit og frit. Du modtager en PDF du kan dele eller printe.