Saunaovne

(30 Produkter)
Sorter faldende
Vis som Gitter Liste

Saunaovn

Når man taler om en sauna, er enheden hjertet i hele din oplevelse. Hvis du vil spare penge, når du bygger en sauna, bør du ikke spare penge på ovnen. Der er forskellige typer enheder afhængigt af den type oplevelse, du leder efter og sætter mest pris på.

Saunavarmer, el

En klassisk enhed, der fås i mange forskellige designs. Ønsker du en vægmonteret enhed, vil du have en enhed til at placere midt i rummet? Måske være i stand til at sænke den ned på gulvet? Det er her. Du kan vælge om du ønsker et kontrolpanel, der sidder på enheden, eller om du ønsker et eksternt kontrolpanel, som du kan montere på væggen. Vores elektriske saunaovne er lavet til at tåle at hælde vand på stenene. En populær måde at opnå højere varme og luftfugtighed. Når du hælder vand på stenene, fordamper det og spreder sig i rummet. Man skal kun huske ikke at overdrive vandingen, så kan enheden blive beskadiget. Er det lidt højere luftfugtighed, du leder efter, kan du i stedet kigge på et kombiovn. Sten medfølger ikke ved køb af enheder, det køber ved siden af.

Kombienhed, elektrisk

Som almindelige el-enhed, men med den store forskel, at der er monteret vandtank på. Det kan erstatte at hælde vand på stenene. I stedet for selv at skulle hælde vand på stenene, fordampes der vand fra vandbeholderen under hele sauna oplevelsen. Dog holder man temperaturen nede, når man kører med kombineret varmelegeme. Det er normalt omkring 60 grader. Men med en luftfugtighed på omkring 50 % opleves det meget varmere. Du kan også tilslutte en duftmaskine til disse enheder, hvis du ønsker forskellige dufte i saunaen. Når det kommer til betjeningspaneler til disse enheder, er det udvendigt, der gælder. Du skal købe stenene, de medfølger ikke.

Brændeovne

Måske den mest klassiske måde at tage en sauna på. Her behøves ingen elektricitet, bare sæt træet i ovnen og tænd for det. Det kræver lidt mere planlægning, da det tager lidt længere tid at varme rummet op. Her er ingen kontrolpaneler, du bestemmer selv hvor varmt du vil have det med mængden af træ i ovnen. Her er det dog nødvendigt også at tilslutte til en skorsten, og også at tjekke sikkerhedsafstande til væggen. Der kan tilkøbes beskyttelsesplader, så du kan komme lidt tættere på væggen eller andet brændbart materiale.

Metalplader kan også være nødvendige.

Sten medfølger ikke.

×
- +