Kemi til vandbehandling

Kemi til vandbehandling

(24 Produkter)
Sorter faldende
Vis som Gitter Liste

Kemi til vandbehandling er rent og skært produkter til at behandle vand så det er sikkert og rent at bruge til at bade i. I korte træk bruger man produkterne til at desinficere sit vand, så det ikke er bakteriefyldt. Det kræver en masse sammenhænge af produkterne og to helt overordnede processer:

 

  1. Balancering af vandet
  2. Desinficeringen af vandet

 

Her i Welldana sælger vi hovedsageligt kemivandbehandlingsprodukter fra Bayrol, da de er kendt for at lave nogen af de mest kvalitetsbeviste produkter på markedet. Der findes mange mærker men valget af Bayrol er pga. deres pålidelighed og mange års erfaring med produktion af plejeprodukter til spa og pools.  

 

Hele Bayrol systemet er gennemtestet, gennemprøvet og godkendt. De har egne laboratorier i München hvor de udvikler produkterne løbende med produktionsenheder rundt i verdenen hvor de producere produkterne. Det vigtige med kemi produkter er også at de lever op til de standarder som man forlanger. Der findes noget kaldes sikkerhedsdataplader som skal opretholdes ved det land man levere kemien i. Der er nogen meget hårde krav til kemien konstant og der har Bayrol fingeren på pulsen hele tiden idet de opdaterer deres produkter med de krav der stilles på markedet.  

 

Typer af produkter til vandbehandling:

Der er b.la produkter til pH balancering, desinficering, alger, mikroorganismer og kalk

×
- +