Termotæppe

Termotæppe

(9 Produkter)
Sorter faldende
Vis som Gitter Liste

HVAD ER ET TERMOTÆPPE?

Et termotæppe holder på varmen og dermed minimerer varmetabet i poolen. Lidt ligesom en dyne.

Et termotæppe er derfor også perfekt til om natten, hvor temperaturen falder og derved også vandtemperaturen. Et termotæppe holder vandet varmt, og du vil få mere glæde af din pool. Med et termotæppe vil varmetabet over natten reduceres med 1-2 grader.

Ved indendørs bassiner holder det samtidig på fordampningen af poolvandet.  Hvilket også er energibesparende på affugtnings anlægget.

FORDELE VED ET TERMOTÆPPE

  • Reducerer din vandregning
  • Reducerer din varmeregning
  • Gør det nemmere at vedligeholde og rengøre din pool
  • Holder på varmen
  • Giver besparelser på kemikalie forbrug
  • Mindre vindbåret snavs i poolvandet

TYPER AF TERMOTÆPPER

  • Supercover/Skumtæppet

Skumtæppet er et hårdt termisk isoleringscover der er egnet til brug på indendørs, udendørs, private og offentlige bassiner og spabade. Det er fremstillet af tre lag limet sammen for uovertruffen styrke og holdbarhed.

Konstrueret af tykt skum af lukket polyethylencelle med en vævet blå overflade af polyethylen, som er UV-stabiliseret og slidstærkt. Undersiden af tæppet har et tyndt lag klar polyethylen, der er designet til at give gode drænings egenskaber når tæppet er rullet af bassinet. Den forstærkede kantsyning forhindrer slid på siderne og giver en flot finish.

Uanset poolstørrelse sparer Supercoveret på varmeudgifterne og kemiforbruget, som ellers ville gå tabt ved fordampning. Det er bevist, at poolejere kan spare op til 23% på energiregningen med et Supercover. Tilbagebetalingstiden har vist sig at være mellem 6 til 12 måneder. Supercoveret er beregnet til brug op til 29 ° C vandtemperatur og 35 ° C omgivende lufttemperatur.

  • GeoBubble termotæppe 500 micron

Dette termotæppe er som standard i blå farve. Kan specialbestilles i flere farver ved køb af hele ruller. Boblematerialet er desuden 50% tykkere end et traditionelt bobletæppe.

Den unikke form ved termotæppet har vist sig at modstå både kemisk og UV-fastgørelse. En glat form og ensartet tykkelse resulterer i en øget forventet levetid på 25% sammenlignet med konventionelle termotæpper.

Produktet har ingen skarpe hjørner, der kan resultere i tynde eller svage punkter i designet, og ligeledes ingen belastningspunkter på grund af boblens glatte sammenkoblede kurver.

  • Lamelcover

Lamelcover til svømmebassiner er en moderne, komfortabel og pålidelig løsning til at overdække enhver form for rektangulær eller oval nedgravet pool. Lamelcover er kendt for deres høje kvalitet og det at de tilføjer et flot og æstetisk look til din pool.

Læs mere om lamelcover her. 

HVILKET TERMOTÆPPE ER BEDST?

Afhænger fuldstændig af hvilke præferencer du har til dit termotæppe. Foretrækker du f.eks. et moderne design og et flot og æstetisk look til din pool samt lang holdbarhed vil lamelcover være oplagt.

Hvis du ønsker en billigere løsning vil skumtæppet og dernæst bubbletæppet derimod være det rigtige valg.

 

HVORFOR VÆLGE ET TERMOTÆPPE?

Et termotæppe kan eliminere så meget som 90% af vandfordampningen. Dette kan reducere din vandregning betydeligt

Et termotæppe sørger for, at der kommer mindre skidt ned i poolen, hvilket medfører brug af færre kemikalier. Ved brug af færre kemikalier sparer du penge. Med mindre snavs i poolen skal du rengøre mindre, hvilket reducerer belastningen af filterpumpen. 

×
- +