Folie og tilbehør

Folie og tilbehør

(26 Produkter)
Sorter faldende
Vis som Gitter Liste

HVAD ER FOLIE?

Folie, linere og membraner er det der bruges til at dække overfladen omkring din swimmingpools vægge og gulv, hvilket skaber en barriere mellem vandet og de underlæggende materialer. Den gør det ikke kun nemt at vedligeholde og rengøre din pool, men giver også et behageligt og dekorativt udseende.

Folie benyttes ofte til private pools, da disse ikke bliver udsat for samme mængde slid som pools i store offentlige institutioner.

 

HVORDAN VIRKER FOLIE?

Folie fungerer som en slags beholder til at indeholde pool vand. Det virker samtidigt som et skjold mod slid og ridser fra løbende brug.

 

FORDELE VED FOLIE

  • Rifter og huller kan lettere vedligeholdes eller repareres
  • Giver et behageligt og dekorativt udseende
  • Holder poolen vandtæt
  • Mange æstetiske muligheder
  • Gør det nemmere at rengøre og vedligeholde din pool

 

TYPER AF FOLIE

HVIS DU SELV SVEJSER DEN

Hvis du selv svejser den køber du folien i ruller uden det er i forbindelse med købet af poolen og svejser den selv. Vores folie som du køber her er kendetegnet ved, at det er kvalitetsfolie, som er fremstillet i de bedste materialer.

Folien er kraftig armeret 1,5 mm tykkelse, for solid og lang holdbarhed.

 

FÆRDIG FOLIEPOSE

Ved denne type vælger du en af vores pools, hvor folien følger med som en foliepose. Dette er det nemme valg, og vil være at foretrække hvis du ikke selv kan svejse en folie i din pool.

 

HVORFOR VÆLGE FOLIE?

Der er flere gode grunde til at vælge folie, hvor det f.eks. gør det nemmere at vedligeholde og rengøre din pool, og samtidig tilføjer folie også et behageligt og dekorativt udseende til poolen. Derudover er det også en god idé at have folie, da det holder din pool vandtæt og samtidig giver dig mange æstetiske muligheder.

×
- +