Møbler

(7 Produkter)
Sorter faldende
Vis som Gitter Liste

HVAD ER SPA MØBLER?

Spa møbler er elementer du kan tilføje til dit spa miljø i form af en bænk eller en bruser eksempelvis. Vores spa møbler fra Harvia er udviklet som en del af deres indvendige spamoduler. Harvias innovative spa-moduler, fremstillet af ekstruderet XPS polystyren, er fuldt vandafvisende, stærke, men alligevel let formbare, og de kan fliselægges som kunder specifikt ønsker det.

TYPER AF SPA MØBLER

  • COUCHE BÆNK

Couche bænken er designet til at understøtte kroppens naturlige form og dermed skabe en yderst afslappende hvileoplevelse. Den er kendetegnet ved at være optimal til afslapning og brugbar hele året rundt pga. bænkens materialers høje kvalitet og vandbestandighed.

Du kan finde Couche bænken her.

  • DELUXE BÆNK

Denne type er designet til luksuriøs afslapning, hvor sædet og ryglænet er kombineret perfekt til at skabe et øjebliks hvile for hele kroppen. Derudover adskiller den sig fra de andre ved, at der er plads til væsentlig flere personer på Deluxe bænken. Den kan yderligere benyttes hele året rundt grundet materialernes høje kvalitet og vandbestandighed.

Du kan finde Deluxe bænken her.

  • RELAX BÆNK

Relax bænkens behagelige sæde og ryglænet er designet til at understøtte kroppens naturlige krumning. Bænken giver derfor en følelse af harmoni og afslapning i hele kroppen, hvilket kan nydes hele året rundt grundet den høje kvalitet i materialerne og vandbestandigheden.

Du kan finde Relax bænken her.

  • SLEEP BÆNK

Denne type bænk er tilpasset kroppens naturlige form og skaber derved en beroligende og direkte drømmelignende hvileoplevelse. Den er designet til afslapning der opfylder dine drømme, hvilket du kan få glæde af hele året, da den er brugbar hele året rundt grundet materialernes høje kvalitet og vandbestandighed.

Du kan finde Sleep bænken her.

  • CIRCLE SPA-MODULET

Denne type bruser er en unikt designet hjørnebrusekabine, som skaber et bølgelignende element i din indretning. Halvcirkeldesignet skaber en rar bruseplads, hvor brusemodulerne nemt kan kombineres til imponerende og funktionelle udsmykninger.

Du kan finde Circle Spa-modulet her.

  • SHOWER SPA-MODULET

Denne type kombinerer finsk design med miljøvenlighed, nem installation og et yderst vandbestandigt materiale. Den kan nemt kombineres til imponerende og funktionelle brusevægge.

Du kan finde Shower Spa-modulet her.

  • TULIPE SPA-MODULET

Den luksuriøse form på denne brusekabine er inspireret af tulipanblomsten, hvilket har givet den navnet Tulipe spa-modulet. Den kombinerer finsk design med miljøvenlighed, nem installation og et yderst vandbestandigt materiale. Brusemodulet kan samtidig nemt kombineres til imponerende og funktionelle brusevægge.

Du kan finde Tulipe Spa-modulet her.

 

HVILKE SPA MØBLER ER BEDST?

Det afhænger af dine præferencer til design og hvilken behov du har til produktet. Hvis du f.eks. har behov for en bænk, hvor mange skal kunne få glæde af den på samme tid, så vil det rette køb for dig sandsynligvis være Deluxe bænken, da den tilbyder dig netop denne mulighed. Derudover afhænger det naturligvis også af hvordan produktet spiller sammen med hele æstetikken i rummet i forvejen.

Vedrørende bruserne så drejer det sig også om dine præferencer til design. Foretrækker du en mere luksuriøs form for design vil Tulipe spa-modulet være en god mulighed for dig.

Derudover gælder det ved offentlige faciliteter, at produkternes styrke og vandbestandighed er vigtigere end alt andet, så det bør vægtes højt i sådan en situation.

TIPS TIL INSTALLATION

Det er en god ide at bruge en fagmand til installation af en dampkabine. Selvom du er fingernem og manualerne er nemme at forstå, er der mange detaljer, hvor det er en stor fordel, at man har prøvet det før.

Også før købet af dampkabinen, kan det være vigtigt at have forhørt dig hos en fagmand, han kan have gode råd og tips, som du måske ikke selv har tænkt over. For eksempel med hensyn til udluftningen i badeværelset.

Det er vigtigt, i det hele taget at sætte dig grundigt ind i, hvilke produkter du selv må montere / installere og hvornår det er påkrævet at du bruger en fagmand.

 

 

×
- +