Persondata politik Welldana A/S


Hvilke personoplysninger indsamler Welldana?
De kategorier af personoplysninger, som vi indsamler fra dig, er:

  • Kontaktoplysninger, såsom dit navn, adresse, jobtitel, e-mailadresse, postnummer,virksomhedsnavn og telefonnummer.
  • Oplysninger relateret til de ydelser, vi leverer, såsom oplysninger om dine anmodninger,bestillinger, spørgsmål eller klager.
  • Formålet med personoplysninger er at kunne levere og servicere dig som kunde

Teknisk information
Når du besøger vores hjemmeside welldana.dk og welldana-innocare.dk, vil vi indsamle teknisk
information, såsom din IP (Internet Protocol)-adresse, detaljer om de undersider, du besøger på
hjemmesiden og andre sider du besøger på nettet, og hvilken browser du brugte til at få vist
www.welldana.dk


Denne hjemmeside indsamler standard internetlogs og tekniske data for at måle og forbedre dets
effektivitet, for at bidrage til at identificere problemer med vores server, for at administrere denne
hjemmeside, for at se hvor trafik til hjemmesiden kommer fra og for at identificere vores brugere. Vi
indsamler også andre oplysninger, såsom aktiviteter på hjemmesiden og præferencer, også kendt som
demografiske data eller profildata. I denne forbindelse bruger vi "cookies" til at indsamle disse
oplysninger. For yderligere oplysninger kan du se vores Cookiepolitik nedenunder.


Hvornår indsamler Welldana personoplysninger om mig
Vi indsamler desuden personoplysninger fra dig i følgende tilfælde:

  • når du abonnerer på nogle af vores indlæg
  • når du tilmelder dig et nyhedsbrev
  • når du abonnerer på nogen af vores blogs
  • når du tilmelder dig en begivenhed eller event
  • når du bliver en del af et diskussionsforum
  • når du kontakter os for at få yderligere oplysninger.

Vi indsamler kun de oplysninger, vi behøver, for at behandle din anmodning eller levere en vare eller en
serviceydelse. Vi angiver, hvor leveringen af oplysninger er frivillig, og hvor den er tvungen. Vi vil
normalt kun anmode om yderligere oplysninger, hvis vi skal bruge dem til at give dig det bedst mulige
svar på din forespørgsel.


Hvordan bruger I mine personoplysninger?
Vi bruger dine personoplysninger til at:

  • identificere dig og oprette en profil til dig, når du registrerer dig hos os for at købe vores produkter og serviceydelser eller for at anmode om oplysninger fra os
  • bekræfte din identitet, når du tilmelder dig et nyhedsbrev, en begivenhed eller kontakter os
  • kommunikere med dig med hensyn til de serviceydelser og oplysninger, som vi leverer
  • opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig i henhold til Welldana´s vilkår og betingelser.
  • levere, forbedre og tilpasse vores serviceydelser ved at analysere oplysninger om din brug af hjemmesiden for at forstå, hvordan folk bruger vores hjemmeside, så vi kan gøre den mere intuitiv
  • håndtere dine forespørgsler og anmodninger
  • overholde de juridiske forpligtelser, som vi er underlagt, og samarbejde med tilsynsmyndigheder og retshåndhævende myndigheder
  • kontakte dig i forbindelse med markedsføring og tilbud på produkter og serviceydelser, der tilbydes af os (medmindre du har fravalgt markedsføring, eller vi på anden måde er forhindret i at gøre det, herunder ved lov)
  • tilpasse markedsføringsbudskaber, som vi sender til dig, og gøre dem mere relevante og interessante ved at analysere oplysninger om de serviceydelser og den information, som du modtager, samt din transaktionshistorik for at komme med forslag til anden information, som kan være af interesse for dig
  • udøve vores juridiske rettigheder, hvor det er nødvendigt at gøre det, for eksempel for at
  • opdage overtrædelser af loven


Vi skal have et retligt grundlag for at behandle dine personoplysninger. I de fleste tilfælde vil
retsgrundlaget være et af følgende:

 

  • ·For at levere produkter og serviceydelser til dig

 

  • For at forfølge vores legitime interesser, for eksempel for at forstå, hvordan du bruger vores serviceydelser og vores hjemmeside og for at kunne uddrage viden, som hjælper os til at udvikle nye serviceydelser. Når vi behandler dine personoplysninger til at forfølge vores legitime interesser, foretager vi passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre beskyttelsen af dit privatliv og for at sikre, at vores legitime interesser ikke tilsidesætter dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder. For mere information om den interesseafvejning, som vi udfører for at behandle dine personoplysninger med det formål at forfølge vores legitime interesser, bedes du kontakte os via nedenstående oplysninger.

 

  • Vi vil måske indhente dit samtykke til at indsamle og bruge visse typer personoplysninger, hvor vi er forpligtet til at gøre dette ved lov (for eksempel i forhold til vores brug af cookies og sporingsteknologier). Hvis vi beder om dit samtykke til at behandle dine personoplysninger, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os via oplysningerne, der står angivet til sidst i denne Privatlivspolitik.


Dine rettigheder
Du har ret til at udøve visse rettigheder over dine personoplysninger. Disse omfatter følgende
rettigheder: retten til at anmode om adgang til de personoplysninger, som vi behandler, opdatere eller
rette dine oplysninger, begrænse vores anvendelse af dine personoplysninger, gøre indsigelse imod
vores anvendelse af dine personoplysninger, retten til dataportabilitet, dvs. at få dine personoplysninger
udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og overføre dem til en
tredjepart eller anmode om, at dine personoplysninger bliver slettet.


Du kan udøve disse rettigheder ved at sende en e-mail til info@welldana.com Vi vil behandle alle
sådanne anmodninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Hvis du fravælger at modtage e-mails med markedsføring fra os i fremtiden, kan du til enhver tid
afmelde disse e-mails direkte i vores e-mails eller give os besked om dette ved at sende en e-mail til
info@welldana.com og angive den e-mailadresse, du ønsker fjernet fra vores mailingliste.
Giver I mine oplysninger til en tredjepart?


Vi kan indgå aftaler med andre virksomheder eller enkeltpersoner for at behandle din forespørgsel eller
på anden måde drive vores hjemmeside eller gennemføre vores forretningsaktiviteter (fx.
transportvirksomheder for at kunne levere, ved at lave markedsføringskampagner, hoste vores
databaser, understøtte e-mail- og beskedtjenester samt analysere information). Vi kan give sådanne
virksomheder adgang til dine personoplysninger i forbindelse med disse formål på vores vegne. Vi kan
videregive dine personoplysninger, hvis dette er påkrævet i henhold til en retskendelse, stævning, eller i
henhold til andre krav beskrevet i lovgivningen.


Vi giver ikke oplysninger til tredjeparter til deres egne markedsføringsformål, og vi sender dig ikke mails
på vegne af tredjeparter.


Vi kan som følge af salg, fusion, sammenlægning, skift i kontrollen, overførsel af aktiver, reorganisering
eller likvidation af vores virksomhed (et "Reorganiseringsevent"), overføre, sælge eller overdrage dine
personoplysninger til den, der, som følge af et sådant "Reorganiseringsevent", overtager eller får
ansvaret for den eller de dele af vores virksomhed, som behandler dine personoplysninger i henhold til
denne Privatlivspolitik.


Hvor længe kan I gemme mine oplysninger?
Vi gemmer dine personoplysninger, så længe vi har en relation til dig. Når vores relation til dig ophører,
beholder vi dine personoplysninger i en periode, der gør os i stand til at: beholde vores
forretningsdokumenter til analyse og/eller revisionsformål; overholde dokumentationskrav i henhold til
loven; forsvare eller fremsætte retskrav og behandle eventuelle klager.
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige til disse formål. Hvis der er nogen
oplysninger, som vi af tekniske årsager ikke er i stand til at slette helt fra vores systemer, vil vi foretage
passende foranstaltninger for at forhindre enhver yderligere behandling af disse oplysninger.


Er mine oplysninger sikre?
Vi har implementeret almindeligt anerkendte standarder for teknologi- og driftssikkerhed for at beskytte
personoplysninger mod tab, misbrug, ændring eller ødelæggelse. Vi forpligter alle medarbejdere og
arbejdsgivere i Welldana at holde personoplysninger fortrolige, og sørger for at udelukkende autoriseret
personale har adgang til disse oplysninger.


Opdatering af denne Privatlivspolitik
Vi ændrer eller opdaterer denne Privatlivspolitik fra tid til anden. Du vil kunne se, hvornår vi sidst har
opdateret denne Privatlivspolitik ved at kigge på datoen under "Sidst ændret". Ændringer og tilføjelser
til denne Privatlivspolitik gælder fra det tidspunkt, hvor de er tilføjet.


Kontakt
Du har ret til og kan til enhver tid klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger
via nedenstående kontaktoplysninger:

  • Datatilsynet
  • Borgergade 28, 5
  • 1300 København K
  • Tlf. 33 19 32 00
  • E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Hvis du har spørgsmål om denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os via e-mail på info@welldana.com
eller ved hjælp af "kontakt os"-linket.
Sidst ændret
25. maj, 2018


Welldana´s cookie-politik
Vi indsamler oplysninger fra brugere af vores hjemmeside automatisk, og når du beslutter at give os
oplysninger, for eksempel, når du udfylder en formular på hjemmesiden. Disse oplysninger behandles
fortroligt og bruges kun af Welldana i henhold til vilkårene i denne Privatlivspolitik.
Vi kan bruge "cookies" til at gemme og nogle gange spore oplysninger om dig.
Cookies
Cookies er små tekstfiler, der downloades til din computer eller mobile enhed, når du besøger en
hjemmeside eller applikation. Din browser (såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google
Chrome) sender derefter disse cookies tilbage til hjemmesiden eller applikationen ved hvert
efterfølgende besøg, så de kan genkende dig og huske ting, såsom personlige detaljer eller
brugerindstillinger. Cookies kan ikke skade dit system. Du kan nulstille din browser, så den afviser en
enhver cookie eller advarer dig, når en cookie bliver sendt.
For at forbedre din oplevelse og for at forbedre vores service anvender vi cookies med henblik på
systemadministration og analyse af vores hjemmeside. Dette giver os information om antallet af
besøgende på de forskellige dele af vores hjemmeside.
Welldana deler ikke disse oplysninger med tredjeparter. Vores cookies gemmer ikke følsomme
oplysninger såsom dit navn eller din adresse, for deres formål er blot at gøre os i stand til at se adfærd
på hjemmesiden og dermed at kunne forbedre din oplevelse. Men hvis du foretrækker at begrænse,
blokere eller slette cookies fra enhver hjemmeside, kan du bruge din browser til at gøre dette. Alle
browsere er forskellige, så tjek 'Hjælp'-menuen på din pågældende browser (eller mobiltelefonens
manual) for at finde ud af, hvordan du ændrer dine cookie-indstillinger.
Håndtering af cookies
Der er forskellige måder, hvorpå du kan håndtere og administrere dine cookies, og nedenfor følger en
mere detaljeret beskrivelse. Bemærk, at de indstillinger, du ændrer vil gælde for alle hjemmesider, du
besøger (medmindre du vælger at blokere cookies fra bestemte hjemmesider).
Håndtering af cookies i min browser
De fleste moderne browsere vil give dig mulighed for at:

  • Se, hvilke cookies du har fået og slette dem på et individuelt grundlag
  • Blokere tredjepartscookies
  • Blokere cookies fra bestemte hjemmesider
  • Blokere alle cookies fra at blive indstillet
  • Slette alle cookies, når du lukker din browser

Du bør være opmærksom på, at eventuelle præferencer går tabt, hvis du sletter cookies. Dette
omfatter, hvor du har fravalgt cookies, eftersom dette kræver en indstilling af en 'opt out'-cookie. Hvis
du derudover blokerer cookies fuldstændigt, vil mange hjemmesider ikke fungere korrekt, og nogle
funktioner på disse hjemmesider vil slet ikke virke.


Håndtering af 'analytics cookies'
Det er muligt at fravælge at få din anonymiserede browsingaktivitet på hjemmesider registreret af
'analytics cookies'. Welldana bruger Google Analytics, og du kan fravælge deres cookies ved at besøge
Google Analytics 'opt out'-side. Bemærk, at dette vil føre dig til Google Analytics' hjemmeside og
generere en 'nej tak'-cookie, der vil forhindre enhver fremtidig cookie fra at blive indstillet af de
tredjeparter.


Yderligere oplysninger om cookies, og
hvordan de kan håndteres
Hvis du gerne vil vide mere om cookies generelt, og hvordan de kan håndteres, skal du gå til
aboutcookies.org*
* Bemærk, at vi ikke kan være ansvarlig for indholdet af eksterne hjemmesider.

Alt indholdet her