Lys

(17 Produkter)
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste
 1. Welldana® Poollampe 50W 12V

  SKU: 34-125000
 2. LED flad lampe 60 led hvid 6500K

  SKU: 34-131015
 3. LED flad lampe 90 led RGB m.fjernbetjening

  SKU: 34-131030
 4. LED Mini lampe 12 led hvid

  SKU: 34-131045
 5. LED Mini lampe 36 led RGB

  SKU: 34-131050

  Lampeindsats PAR 56

  Antall varianter:: 4

  X

  Flad undervandslampe

  SKU: 34-121000

  El Samledåse 129x129x95 mm. ¾ "

  SKU: 34-343450

  Welldana® Spa trafo 60 VAC 230/12V, IP25

  SKU: 64-350148

  Welldana® Pool trafo 300VA, 230/12V, IP43

  SKU: 34-353002

  X

HVAD ER POOL LYS?

Poollys er lamper, som man bruger til oplysning af sin pool med henblik på blandt andet, at forbedre sikkerheden og synligheden ved pool området. Samtidig er poollamper i besiddelse af den funktion, at de forbedrer æstetikken i pool området markant, hvor nogle har farveskift, der tilføjer forskellige stemninger til poolen alt efter ønske. Poollamper er derfor et produkt som er med til at gøre pool området væsentlig mere attraktivt på grund af deres påvirkning på poolens udseende. En vigtig supplerende funktion fra poollyset er, at det udvider anvendelsen af poolen til længere ud på aften og natten.

 

HVORDAN VIRKER POOLLAMPER

Poollamper er produceret til at være tæt forseglet og designet til at holde sig tørre. Glasset er meget tykt for ekstra beskyttelse. De fastgøres i poolen med fjederstål/Clips eller skruer. Hvis pæren skal udskiftes, kan den trækkes op på land.

 

FORDELE VED POOLLYS

Poollys er en essentiel del af din pool, som generelt medfører en lang række fordele. Herunder er der blandt andet følgende fordele:

 • Kan tilføje forskellige stemninger i form af farveskift.
 • Udvider badetiden om aftenen.
 • Forbedrer synlighed og sikkerhed om natten.
 • Fremhæver vandeffekter som springvand, vandfald og kurbade.

 

FORSKELLIGE TYPER POOLLAMPER OG FORSKELLIGE ANVENDELSER

Der er flere løsninger inden for poollamper på markedet.

Heriblandt er Halogen lys den løsning der er blevet brugt mest igennem de sidste mange år. Halogen giver et stærkt flot lys til at lyse din pool op.
En halogenpære holder ca. 1200 timer, under optimale forhold, det svarer til ca. 2 sæsoner. Man siger at halogen giver et blødt lys, halogen ligger på en 2800-3000 k på kelvin skalaen.
En halogenlampe bruger en del strøm, når vi snakker poollamper ligger forbruget på 100 – 300 w, og derfor kan der være mange penge at spare ved at overveje en løsning med LED.

Et populært valg indenfor poollamper er LED

LED er velegnet hvis du bruger poollamper som hygge belysning og dermed har tændt lamperne i mange timer. Set fra et økonomisk perspektiv er LED-lamper et godt valg, da man grundet det lave forbrug af strøm kan spare en del penge. Typisk vil de dog have den begrænsning, at de giver mindre lys end mange andre poollamper

 

HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE POOLLAMPE?

Det er svært at definere en bestemt lampe som er bedst at vælge, da det kommer an på hvilke præferencer du har til din pool. Hvis du er ude efter en billig og energisparende løsning og ikke vægter styrken på lyset særligt højt, så vil en LED-lampe være et fornuftigt valg. Omvendt hvis du synes det er vigtigt med et stærkt lys og er villig til at betale lidt ekstra i strømforbrug, så er det mere oplagt for dig at vælge et Halogen lys.

Den rette mængde poollamper, afhænger af størrelsen på din pool. I en typisk pool på 3 x 6 meter, skal du bruge 2 eller 3 lamper. Men dit behov for lamper stiger som nævnt før i takt med størrelsen på din pool, hvilket betyder at du skal investere i flere poollamper, hvis du har en større pool.

 

HVORFOR VÆLGE POOLLYS?

Af sikkerhedsmæssige årsager er det først og fremmest en god ide at investere i poollys, da det forbedrer synligheden og sikkerheden om natten. Samtidig gør det også pool området væsentlig mere attraktivt, hvor det kan give poolen den belysnings stemning man ønsker. Yderligere giver det dig også muligheden for at udvide badetiden i din pool til længere ud på aftenen og natten, hvilket er endnu en årsag til du skal købe poollys

 

 

 

 

×
- +